Adres:

Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. No: 7/A Galatasaray / Beyoğlu / İstanbul / T: 0212 249 96 78

2 Aralık 2013 Pazartesi



Selam,

Passage Butik'teki ilk ayımızı bitirmiş olduk. Bizim için son derece heyecanlı ama zor bir ay oldu. Belediye-devlet işleri, tasarımcılar, eklemeler vs derken ordan oraya savrulduk. Şimdi onlar bitti dekor başladı. Hem kalıcı dekor hem yılbaşı için konsept dekoru düşünürken kafamız karmakarışık oldu. Bu halden de en kısa sürede, en güzel şekilde sıyrılacağız. Dekor bittiğinde sizinle buradan paylaşacağız.

Paylaşmak demişken; sizinle sosyal medya üstünden paylaşımlarda bulunuyoruz. Burası en geniş alanımız şu an. Burayı destekleyen ve keyifle takip edebileceğiniz başka sosyal alanlarımızda mevcut. Üstelik onlarıda olabildiğince aktif tutuyoruz.

Mesela Instagram. Bu kısım son derece eğlenceli ve kolay. Gün içerisinde bir kaç paylaşımda bulunmaya çalışıyoruz. Biz keyif alıyoruz. Umarım sizde alırsınız. Burada neredemiyiz? Şu adresteyiz:
www.instagram.com/passagebutik

Twitter mi? Elbette var. Biraz instagram'ın destekleyicisi gibi dursada, en kısa sürede daha bağımsız hale getirip, bize haberler, hatırlatmalar, minik notlar ileteceğiz. Belki ileride sürprizler bile yapabiliriz. Twitter'da adresimiz: 
www.twitter.com/passagebutik

Diğer önemli alanımız Facebook. Fakat orada işler biraz karışık. İki sayfamız var. Biri oldukça gelişmiş ve eski, diğeri son derece yeni ve dinamik. Bu durumda ne yapacağımızı henüz bilemiyoruz. Fakat birini diğerine yönlendirmeyi bulabilirsek orada da bizi tek adresten takip edebilirsiniz. Facebook diğer ikisine göre daha geniş kullanım alanı sağlasa bile, bu durumdan dolayı bir süre zorlanacağa benziyoruz. Fakat en kısa sürede bir bütün haline getirecek, tüm tasarımcılarımıza ait alanlarda, ürün fotoğraflarını görmenizi, beğenmenizi sağlayacağız. Aşağıda ki adreslerinden bizi takip edebilir, bilgi alabilirsiniz.
www.facebook.com/PassageButik www.facebook.com/PassageBoutique





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder